Programvare til styring av dine selgeres adferd.

Avtal en demo
Bla nedover

Incentive Compensation Management

SalesClubs intensjon er å hjelpe deg med å øke salget. Vi mener at belønning er mer effektiv enn riset bak speilet. Brukt på riktig måte kan Incentive Compensation Management engasjere dine selgere, hjelpe deg med å administrere deres atferd og aktiviteter, og - sist men ikke minst - øke salget. Administrer konkurranser, bonuser, provisjoner og kampanjer gjennom ett og samme verktøy.

Sales Performance Management

Du har mål å møte. Budsjettene er krevende, og det forventes at du leverer. Din selgerstab er ditt hjelpemiddel til å nå dine mål. Gjør dine salgsrepresentanter de riktige tingene? Bruker de for mye tid på kontoret? Favoriserer de å møte sine eksisterende kunder i stedet for å skaffe nye? Fokuserer de sin innsats mot de mest lønnsomme produktene og segmentene? "SalesPerformance Management" fra SalesClub handler om å sikre at dine salgsrepresentanter opptrer i samsvar med overordnede mål, ved hjelp av:

 • Kommunikasjon
 • Kompetansebygging
 • Visualisering
 • Premiering
 • Oppfølging
 • Salgsledelse

Hjelp og tilleggstjenester når du trenger det

Vi er tilgjengelige på telefon, e-post og live chat. SalesClub tilbyr et vidt spekter av administrative tjenester. Dette vil gjøre deg i stand til å frigjøre ressurser til verdiskapende aktiviteter og fokus på utvikling av bedriften.

Integrerte tjenester

 • Støtte for flere plattformer
  Våre systemer fungerer for tradisjonelle datamaskiner og på alle mobile plattformer. Alle forbedringer i systemet gjort av oss - eller konfigurasjoner gjort av deg, blir umiddelbart gjennspeilet i de mobile versjonene av løsningen.
 • Pakking og utsending
  Vi håndterer all logistikken når selgerne innløse premier i vår premiebutikk - fra bestilling til levering av premier.
 • Systemoppdateringer
  Vi forbedrer løsningen kontinuerlig. Du får umiddelbart glede av alle fordelene ved nye oppdateringer i løsningen, uten ekstra kostnad.

Ditt eget uttrykk

Vi setter opp systemet i henhold til dine designspesifikasjoner - det vil se ut som om det er ditt eget system, og det kan nås direkte eller helt sømløst via en eksisterende portal.

Alle enheter

Om du foretrekker en oversikt på din datamaskin, eller ønsker all informasjon tilgjengelig på din telefonen, vi har løsningen. Vår løsning tilpasser seg den enheten du bruker. På vei for å rekke et fly? Ha full kontroll på dine kampanjer og hvordan ditt salgsteam leverer, på alle dine enheter.

0
+ USERS
0
+ PRIZES CLAIMED THIS YEAR
0
+ PRIZES AVAILABLE
0
% AVERAGE BUDGET ACHIEVED

Du er i godt selskap